Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İş Sağlığı ve Güvenliği

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında İş Güvenliği Yüksek Lisans Programına Başlayan Öğrenciler İçin Duyuru

Anabilim Dalımız İş Güvenliği Yüksek Lisans Programına; 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında başlayan öğrenciler için duyuru

Anabilim Dalımız İş Güvenliği Yüksek Lisans Programına; 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında başlayan öğrenciler için Anabilim Dalımızda görev yapan Öğretim Üyelerince önerilen temel tez çalışma konu başlıkları ekte verilen “Tez Çalışma Konusu Önerileri” başlıklı dokümanda sıralanmaktadır.

Bu öneriler Yüksek Lisans çalışma konunuzu belirlemeniz amacıyla yol gösterici olarak sunulmaktadır. Sizlerin belirlediğiniz başka bir çalışma konusu da Öğretim Üyelerimizin onayı doğrultusunda yürütülebilir.

Öğrencilerimizin ekteki dokümanda sıralanan önerilerin yanı sıra Öğretim Üyelerimizin kişisel web sayfalarında (http://isguvenligi.fbe.comu.edu.tr/akademik-kadro-r1.html veya http://aves.comu.edu.tr adresinden ulaşılabilir) bulunan çalışma alanlarını da incelemeleri önerilmektedir.

Öğretim Üyeleri ile iletişime geçmeniz de (e-posta ile olabilir); onların sizleri yönlendirmeleri açısından da faydalı olacaktır.

Yapacağınız incelemeler/görüşmeler doğrultusunda “Tez Danışmanı Atanması İstem Dilekçesi”ni 31.12.2020 Perşembe gününe kadar Anabilim Dalı Sekreterliğimize elden veya e-posta ile (mevcut koşullar çerçevesinde imzasız da gönderebilirsiniz) iletmeniz gerekmektedir. Bu doğrultuda Yüksek Lisans Danışmanınız belirlenecektir.

İş Güvenliği Anabilim Dalı Başkanlığı

Ekler

Tez Çalışma Konusu Önerileri.pdf
Tez-danismani-atanmasi-istem-dilekcesi.doc